Skip to main content

Julia Rojas serà la candidata de Convergents – APL

  • Josep M. Roca

Germà Gordó va presentar ahir al vespre Julia Rojas (56 anys) com a candidata per Convergents dins la coalició Ara Pacte Local on hi ha també les formacions com PDCat, PNC, Centrem i altres de caràcter nacionalista català.

Julia Rojas encapçalarà una llista que en els segon lloc tindrà una altra dona, Silvia Santiago. La candidata en el seu primer discurs va dir que “el meu repte és aconseguir un escó per ajudar la meva ciutat. Un dels punts del seu programa serà acabar amb la delinqüència i la prostitució” i lluitar per “les mancances de cada barri, que no son en tots les mateixes”.

L’ex conseller de Justícia Germà Gordó va estar acompanyat de dirigents d’altres formacions de la coalició que, a la nostra ciutat són minoria i que van refrendar el seu suport a la cap de llista.

Gordó va recordar que “Santa Coloma sempre ha estat una ciutat difícil per Convergència i Unió, una formació de la que ens considerem hereus i que lluitem per reconstruir”. El líder dels Convergents va encoratjar Julia Rojas i li va prometre que podria fer una campanya amb “al menys dues sabates”, en al·lusió a l’escàs pressupost de la formació en les eleccions del mandat que ara s’acaba.

Ara Pacte Local vol presentar,al menys, 300 llistes de candidats a alcaldes en la demarcació catalana amb la intenció de ser “la quarta força del país”, segons Gordó.

Primera dona candidata oficial

Julia Rojas és la primera dona que ha estat escollida per encapçalar una llista a les municipals de Santa Coloma de Gramenet. Fins ara, són oficials els caps de llista d’ERC (G. Rufián), Unidas Si Se Puede (J.L. Lozano), Ciudadanos (D. Gragera), CUP-Gent de Gramenet (Aitor Blanch) i PCPC (Ramon Vidal).

PSC (N. Parlon) i ECP (A. Molina) estan pendents de confirmar els seus caps de llista en les primàries que han de celebrar. Vox i Junts (i alguna formació que pugui sorgir a darrera hora), encara no han decidit o no han comunicat el candidat, ni tan sols si es presenten a les eleccions, tot i que semblaria que si.

Foto: Julia Rojas, al costat de Germà Gordó.