Skip to main content

El Singuerlín manté vives les opcions per ser a la fase d'ascens

  • Xavi López

El Singuerlín no vol despenjar-se de la zona alta de la taula. La victòria al sempre difícil camp del Sant Genís-Penitentes (0-3) permet als d’Ángel Gálvez mantenir les esperances per assolir la classificació a la fase d’ascens. De moment hi accedirien la UD Parc, el CE Júpiter o i la UD Molletense, que són qui ocupen les tres primeres places, però tant sols tres punts separen els verd-i-blancs del Molletense. Al Singuerlín li resten sis partits per acabar la primera fase del campionat, a l’espera que els equips que s’hi troben per sobre punxin. Aquest cap de setmana els colomencs reben al C.At. Iberia, penúltim classificat i que no coneix la victòria des de l’octubre de l’any passat. Tot i això, en el partit d’anada contra el Singuerlín, l’Iberia va emportar-se els tres punts després de guanyar 2-1. Per aquest motiu, el Singuerlín no ha d’especular si no vol emportar-se un ensurt. El partit es jugarà diumenge 22 a les 12h al Can Zam 2.

Empat agredolç

L’Arrabal-Calaf va aconseguir puntuar en la darrera jornada contra la Guineueta després d’empatar 5-5. Malgrat el punt, va ser un empat amb gust agredolç, ja que els visitants van igualar el marcador en l’últim minut de partit. Amb aquest resultat l’Arrabal segueix últim classificat i la salvació és cada cop més complicada. El proper cap de setmana els colomencs es desplacen fins el camp de l’Esquerra de l’Eixample, líder de la competició en solitari. El partit es jugarà diumenge 22 a les 18h, en un matx en què l’Arrabal intentarà donar la sorpresa.

Segona derrota consecutiva

La UDA Gramanet va perdre davant l’Alzamora en un contundent 6-1. Els colomencs es van veure superats durant tot el partit i acumulen la segona derrota consecutiva. De moment no es mouen de la penúltima plaça, però de la mateixa manera que l’Arrabal, cada jornada sense guanyar complica encara més la sortida del descens. Aquest diumenge la UDAG rep a casa a les 12h el Canyelles, tercer classificat però que acumula tres jornades seguides sense conèixer la victòria.