Skip to main content

El CBSC es carrega al líder i el Draft sufoca la remuntada

• Toni Salvador

Tarda de dissabte gloriosa a Santa Coloma pel seu bàsquet de Copa Catalunya. El Draft Gramenet va sufocar la remuntada del TGN Bàsquet per sumar la quarta victòria seguida, i el CB Santa Coloma va conquerir l'anhelat èxit que necessitava per sortir de l'embolic de les últimes jornades: victòria contra El Masnou Basquetbol, líder de la lliga, davant d'un Juan del Moral roent.

El CBSC asseca al segon equip més anotador del grup

Tot i la mala dinàmica competitiva dels darrers partits, l'equip vermell sabia de la transcendència de l'enfrontament de dissabte. Una bona actuació els donaria una palmadeta a l'espatlla per sortir de l'embolic, però una victòria els catapultaria de ple cap a la secció d'equips a témer per part dels capdavanters de la lliga. En aquest cas, l'entrenador colomenc Alberto Torres va armar-se fins les dents amb un plantejament defensiu que va assecar a El Masnou, a hores d'ara segon equip més anotador del grup i cinquè de tota la competició.

Fotografia: Joan Soler

Els maresmencs només acabaren anotant 50 punts, una actuació on cal destacar el cadenat que Joan Noguera, qui tornava després de dos mesos i una setmana aturat per lesió, interposà a l'ofensiva visitant. També va ser vital l'afluència constant de punts liderada -com no pot ser d'altra manera- per Àlex López, Ferran Arqués i César Gómez. En definitiva, una victòria que suposa un abans i un després pel CBSC a la competició, la primera volta de la qual finalitzarà la setmana vinent a Badalona contra un AE Minguella farcit de vells coneguts.

Consulta els resultats de la jornada 12 de Copa Catalunya masculina.

Carrillo i Gamarra al rescat

Com l’equip colomenc augurava, l’enfrontament contra el TGN Bàsquet no estaria lliure de problemes. Tot i la superioritat groga, les de Toni Sáez no aconseguirien posar distància de per mig fins el tercer quart, el qual va obrir Clara Hernández amb el primer -i únic- triple local del partit. L’avantatge no trauria tensió al matx, i l’entrada en l’últim quart hi donaria la raó: parcial de 2 a 10 per les tarragonines, qui donaven un cop damunt la taula i posaven en risc la victòria del Draft.

Afortunadament, la parella interior formada per Merche Carrillo i Anna Gamarra tornaria a fer de les seves, anotant tots els punts del quart període: 10 de la colomenca, que acabà essent la jugadora destacada amb 22 punts, i 4 de la barcelonina. Al final, victòria per dos punts per les de Santa Coloma, que cada vegada fan gaudir més a la seva afició amb el seu bàsquet.

Consulta els resultats de la jornada 12 de Copa Catalunya femenina.