Skip to main content

311 persones cursen formació empresarial a Grameimpuls el 2022

  • Toni Salvador

Fins a 311 persones han participat en les formacions empresarials que Grameimpuls ha programat durant el 2022. L’empresa municipal dedicada a promocionar l’ocupació a Santa Coloma ha organitzat 33 accions, dividides en seminaris i tallers (18) i sessions informatives (15). Segons informa l’Ajuntament en el butlletí del 13 de gener, la valoració ha estat molt positiva: els usuaris han puntuat la formació rebuda amb una nota mitjana d’excel·lent (un 9,34 sobre 10).

Dels 331 participants, el 81 per cent han estat dones. Pel que fa al lloc de residència, el 67 per cent de les persones que han fet formació empresarial són de la ciutat i el 46 per cent tenen estudis universitaris. La mitjana d’edat dels i les participants ha estat de 43 anys.

Al llarg de l’any, s’han tractat temàtiques diverses, però relacionades amb els àmbits que més interessen a emprenedors i emprenedores. En aquest sentit, els continguts han versat sobre fiscalitat, xarxes socials o la reforma en el règim especial de treballadors autònoms, en vigor des de l’1 de gener, entre d’altres.