Skip to main content

La FE Grama se la juga al Nou Municipal contra el Vilassar

  • Josep M. Roca

Torna el futbol al Nou Municipal en el primer partit oficial de 2023. Aquest diumenge el rival de la FE Grama és el Vilassar de Mar, penúltim classificat. Pels homes de Manu Peláez és una final deguda la crisi de resultats (una victòria en els sis darrers partits) que ha dut l’onze colomenc a la zona de descens virtual, quart per la cua, ja que ara mateix hi ha tres equips catalans de Segona RFEF que baixarien de categoria.

Els aficionats locals podran veure els tres fitxatges de l’equip: David Adán, David Acedo i Dani Martí, aquest darrer fitxat ahir mateix. Després de la dura derrota a L’Hospitalet (3-0) la setmana passada, l’equip espera millorar la seva imatge i sumar els tres punts davant un equip al qual ja es va guanyar a la segona jornada de lliga a domicili (1-2).

És una bona oportunitat pels colomencs de recuperar sensacions i afrontar la resta de partits de gener (Montañesa a Nou Barris, el líder Europa a casa).

Nou fitxatge per la defensa

Daniel Martí Varela, és un defensa central provinent del Cerdanyola que s’incorpora a la disciplina colomenca, sent així el tercer reforç de la Fundació Esportiva Grama pel mercat hivernal. El jugador va néixer a Mataró el 12 d’octubre de 1982 –té 40 anys- i fitxa per l’equip colomenc després d’estar durant la primera part de la temporada al FC Cerdanyola, conjunt que milita al grup V de Segona Federació.

L’experimentat jugador portava des del 2016 al club vallesà, amb el que ha jugat a Tercera i a Segona Federació molts partits. En total, 6 temporades al FC Cerdanyola, on ha estat capità i líder de l’equip. A més, també ha jugat a la UE Cornellà, al Conquense i al Sant Andreu.

FE Grama Juvenil: duel clau contra el Badalona

L’equip juvenil de la Grama, cuer a la Divisió d’Honor, juga aquesta tarda, a les 16 hores, contra un rival directe en la lluita per la permanència.

Es tracta del derby veïnal contra el FC Badalona. El duel és clau per les aspiracions del conjunt colomenc de sortir de la zona de descens. Un triomf, a més de donar l’averatge a la Grama (a casa en la primera jornada de Lliga va haver-hi empat a 1) donaria un impuls als homes de Chesco Rivas que sortirien de la darrera plaça i tindrien la salvació a només tres punts.

D’aquí la importància del partit, absolutament decisiu pel futur del conjunt blau.

Fotos: FE Grama