Skip to main content

Victòria per partida triple de les seleccions colomenques

  • Toni Salvador

Jornada d’èxit en la primera trobada de les seleccions colomenques sènior de la història. La masculina i la femenina van emportar-se la victòria davant d’un públic lliurat, el qual va aconseguir la tercera victòria del matí: 262 joguines brindades per la Creu Roja del Barcelonès Nord als nens i nenes més necessitats.

Així doncs, 272 persones van desafiar la complicada data del 24 de desembre per omplir la graderia del pavelló La Bastida en l’esdeveniment organitzat pel Territori Bàsquet Colomenc, un gest que va tenir la seva recompensa. En primer lloc, la selecció femenina va imposar-se amb autoritat al SESE Bàsquet de Copa Catalunya en una actuació coral que no va deixar a ningú indiferent. Tot i el domini colomenc, les barcelonines van prèmer l’accelerador a l’últim quart fins posar-se a només un punt de distància. L’equip, però, va acabar per sufocar l’incendi i brindar la primera victòria al públic.

Finalment, la selecció masculina afrontava una cita complicada, havent de superar el SESE Bàsquet de Lliga EBA. Els colomencs, però, van fer gala d’una seriositat poc pròpia d’una jornada amistosa, la qual cosa va mostrar un partit trepidant on els de casa van brindar la segona victòria al seu públic.

En definitiva, dues victòries esportives i una de solidària per tancar l’any basquetbolístic en gran.