Skip to main content

La Policia Local reforça la proximitat i crea un punt d'informació

  • Xavier López

 L'Ajuntament augmentarà el reforç del servei de proximitat de la Policia Local de Santa Coloma i desplegarà un nou Punt d'Informació Policial, el qual està previst que es posi en marxa el 15 de desembre. 

L'alcaldessa Núria Parlon, en l'acte de presentació fet el 30 de novembre, va explicar que amb l'ampliació d'efectius es podran desplegar els operatius de seguretat amb més parelles d'agents. Això permetrà que la ciutadania, les entitats veïnals, les comunitats religioses i el teixit comercial puguin traslladar les seves inquietuds, potenciant el contacte directe i regular amb la policia. 

Aquests operatius es basen en la presència continuada i efectiva de la Policia Local a la via pública amb caràcter preventiu. Juntament amb la col·laboració amb els veïns, es podrà treballar en conjunt per prevenir i denunciar delictes.  

Juntament amb l’augmnent d’efectius,  en el marc de reforçar la proximitat de la policia, es col·locarà un Punt d’Informació Policial. Consistirà en una carpa que s’instal·larà de forma rotatòria en els barris i districtes de Santa Coloma. En aquesta, la Policia Local i diferents departaments municipals oferiran informació i consells de seguretat. Prevenció de delictes com les ocupacions, les estafes per internet i la persecució de la violència masclista són alguns dels temes que es  podran tractar.