Skip to main content

Industrias recupera al capità David Álvarez contra el Levante

• Xavier López

El retorn de David Álvarez a una convocatòria és la principal novetat d'Industrias Santa Coloma les hores prèvies al partit que jugarà avui contra el Levante UD FS  a les 20:45h. El capità es tornarà a vestir de curt dos mesos després. Xavi Closas recupera Nil després de complir sanció i finalment Borja cau de la convocatoria. Els colomencs visiten una pista on no guanyen des de la temporada 2017/18.

Indrustrias no travessa el seu millor moment al campionat de lliga. Els colomencs encadenen cinc partits sense aconseguir la victòria, registrant tres empats i dues derrotes.
A l'últim partit, contra el Córdoba, els de Xavi Closas van veure com se'ls escapaven els tres punts quan guanyaven 3-1 quan faltaven quatre minuts per al xiulet final. Indústries no va aconseguir aguantar i es va veure superat pel joc de cinc del conjunt andalús.

Els industrials, malgrat la dinàmica negativa, encara es troben a tres punts dels llocs de descens i a tan sols un del play-off. La classificació, després de deu jornades, continua comprimida entre la zona mitjana i baixa de la taula. Només hi ha cinc punts de distància entre el quart i el quinzè classificat.