Skip to main content

La 49a edició del Cros Amorós acull més de 1500 participants

  • Xavier López

El matí del 20 de novembre, va tenir lloc al Parc de Can Zam la 49a edició del Cros Antoni Amorós, la cursa organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme. L’esdeveniment esportiu  va arribar a tenir més de 1.500 participants, d’entre els quals 1.141 eres atletes. A més de corredors professionals, el Cros Amorós destaca entre els diversos cros que es fan a Catalunya per la seva alta participació d’escolars.

La prova atlètica es va dividir en 14 curses segons les diferents categories, que separaven per edat, sexe o si estaves federat. En categoria sènior masculina, la victòria va estar per Sofian Haddouti, amb un temps de 24:53, seguit d’en Yahya Khalfaoui, amb marca de 24:55, i tercer lloc David Duran, amb 25:00.
En categoria femenina, les primeres classificades han estat de categoria sub 20, ja que la categoria sènior femenina va quedar deserta. La Berta López, amb un temps de 25:55, va arribar en primera posició. La segona va ser la Julia Millan, en 26:35, i tancant el podi, Rocio Arjona, amb 27:42.

El 2019 va ser el darrer any en que es va celebrar per culpa de la pandèmia. Han hagut de passar tres anys per recuperar el Cros Amorós, una prova que té com a objectiu apropar l’esport a la ciutadania   colomenca, per tal de fomentar  entre joves i adults la seva pràctica.