Skip to main content

La FE Grama rep a la U.E Sants amb la necessitat de guanyar

• Xavier López

La Fundació Esportiva Grama tractarà de refer-se demà a les 11:45h ontra la U.E. Sants de la derrota de la darrera jornada. Els de Manu Peláez van caure a domicili contra la Rapitenca (4-2), en aquell moment equip cuer de la classificació. Una primera part fluixa dels colomencs va ser suficients perquè els de La Ràpita sentenciessin el partit.

La Grama, tot i la derrota, va demostrar a la segona part que és un equip amb arguments suficients com per ser protagonista i generar ocasions de perill al rival. La falta d'encert als últims metres va ser la raó per la qual els colomencs no van acabar de capgirar el resultat. Ara és el torn de transmetre el nivell de la segona part contra la Rapitenca al partit de demà. La U.E Sants és l'actual cuer de la taula, però amb una victòria aconseguiria sortir de la zona de descens. La Grama encara té un marge de quatre punts del descens, però els últims resultats aconseguit fan gairebé imprescindible guanyar demà al Nou Municipal.