Skip to main content

Rufián intensifica la campanya i fa un míting a Singuerlín

  • JM Roca

La carrera a l’alcaldia l’han començada amb molta força a ERC. Gabrirel Rufián , acompanyat de la diputada al Parlament Ana Balsera, el regidor Sam Núñez i la regidora d’ERC a Barcelona i ex diputada Elisenda Alamany participaran en un acte aquest dissabte a la plaça Sagrada Família de Singuerlín, davant de la Biblioteca Salvador Clavé.

El míting començarà a dos quarts d’una del migdia i es fa sota el lema Repensem el barri, repensem la ciutat. Acabats els parlaments, el partit republicà convida als assistents a una paella de germanor.

Després de l’acte de presentació de la seva candidatura a Can Zam, l’activitat del diputat al Congrès dels Diputats i candidat d’ERC a l’alcaldia colomenca s’ha multiplicat a la ciutat. La seva presència a Singuerlín permetrà explicar a la ciutadania l’esmena als pressupostos de l’estat que ha aprovat el seu partit fruit del pacte amb e govern del PSOE per donar-los suport.

5 milions per a l’activitat esportiva a Sant Coloma

Gabriel Rufián ha començat fort la campanya. A més dels actes públics en que ja ha participat va ser el ponent de l’esmena als Presupuestos Generales del Estado que redreçava cap  Santa Coloma una partida de 5 milions d’euros que estava dedicada a millorar  l’esport local.

L’esmena 5120 d’ERC als Presupuestos Generales 2023 incideix dins dins el programa “Fomento y Apoyo de las actividades deportivas” i sota el concepte “al Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet para equipamiento en Can Zam” atorga a la nostra ciutat aquesta quantitat.

La proposta inicial dels republicans era destinar-lo a fer un poliesportiu a l'entorn de Can Zam amb capacitat per a 5.000 persones; però l’esmena transaccional feta pels socialistes i aprovada finalment al Parlamento no es tan concreta. Els diners, això sí, són per actuacions dintre de l’àmbit de l’esport..