Skip to main content

Jornada a vida o mort fora de casa pel bàsquet colomenc

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma i el Draft Gramenet viatgen fora de casa per enfrontar-se a una jornada vital. Els vermells viatgen a casa de l'inconstant però perillós CBU Lloret, i les grogues assalten al líder indiscutible de Copa Catalunya, el CB Roser. Amb una victòria, ambdós equips es procuren una sucosa posició a la classificació de la màxima autonòmica, deixant enrere a rivals directes i enfilant un tram final de 2023 més còmode.

El CB Santa Coloma tornarà a refer-se fora de casa

La setmana passada els d'Alberto Torres no van aconseguir sumar a casa contra l'UE Claret, igual que va passar contra un altre adversari fort com el JAC Sants. Gairebé un mes enrere, van refer-se amb una patidora victòria contra l'UE Mataró, i en aquest cas esperen fer el mateix a fora contra el CBU Lloret. Aquesta vegada, però, sense les baixes que els va propinar el partit contra els del Maresme: Joan Noguera, a qui no podran recuperar fins després de Nadal, i Adri Sánchez, a qui esperen recuperar aquest mateix dissabte.

Els de la Selva, per la seva banda, han tingut resultats estranys que, tot i mostrar un equip de la desena posició, han guanyat a equips difícils com el CB Ciutat Vella i el Maristes Ademar. Per contra, han perdut contra rivals suposadament inferiors com el CB Bescanó. El que sí és segur és que els colomencs, experimentats en la categoria, no fallaran en pecar d'excés de confiança, la qual cosa esperen que els ajudi a trobar la clarividència anotadora que acusen les últimes jornades.

El partit en qüestió es disputarà avui dissabte 26 a les 18:45 hores al pavelló municipal El Molí de Lloret de Mar. Consulta en aquest enllaç els partits de la jornada 9 de Copa Catalunya masculina.

Prova de foc real pel Draft Gramenet

En les grans cites, l'equip de Toni Sáez ha après a imposar el seu joc. Després de desfetes com la del Tordera-UNI Girona o la del CBF Manresa en les primeres jornades, el Draft va demostrar el seu autèntic nivell contra els equips de la capçalera amb una esplèndida victòria contra l'AB Premià en la cinquena jornada, en aquell moment segones classificades. Aquesta tarda, tornaran a enfrontar-se a unes rivals fortes. Fins ara, les que més ho han demostrat.

Les barcelonines només han cedit una derrota en vuit partits. Aquesta va ser en la segona jornada, a casa contra el CBF Manresa. En la resta s'han imposat amb claredat: amb contundència contra els equips de la part alta i més ajustadament contra els de la capçalera. En definitiva, un equip de Copa Catalunya que s'ha guanyat el dret de liderar la competició, però no pas imbatible. En afegit, les grogues es retrobaran amb dues jugadores conegudes: Inés Pérezpaya i Claudia García, exjugadores veteranes del club colomenc que no van passar el tall de Toni Sáez i Marc Roset quan a finals de la temporada passada agafaren les regnes del Draft.

El partit en qüestió es disputarà avui dissabte 26 a les 18:00 hores al pavelló municipal de l'Estació del Nord, a Barcelona. Consulta en aquest enllaç els partits de la jornada 9 de Copa Catalunya femenina.