Skip to main content

La fira del Ravaleando torna aquest dissabte al Motocròs

  • Toni Salvador

El Raval tornarà a donar exemple de vitalitat amb la nova edició del Ravaleando. Enguany, la gran festa es durà a terme demà dissabte 26 -de 10 a 14 hores- al parc dels Pins, conegut de forma popular com a parc del Motocròs, on un total de 37 associacions, serveis i recursos del barri compartiran un espai ple d’activitats per a tota la família. En definitiva, un aparador a l'aire lliure de totes les activitats i agents comunitaris que treballen dia a dia perquè el Raval millori, oferint activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques a tothom que passi per aquest punt de la ciutat.

Disciplines com la fotografia, el teatre, els treballs manuals, una cursa pel barri, el bàsquet, les exposicions, els tallers, el futbol de xapes, la música o l’innovador joc del RavalOca (una oca d’activitats saludables), formen part de la variada programació d’aquesta edició. A més, hi haurà accions de sensibilització sobre salut o accessibilitat. També una xocolatada i, fins i tot, els més petits podran pujar a una Harley o comprovar de prop com són un cotxe i una moto dels Mossos d’Esquadra. La festa finalitzarà amb l’esperada paella popular.

L’edició passada, anomenada 2021+1 per la seva organització el març d’aquest any, va ser un èxit i un exemple de superació. La primera fou l’endarreriment del festival per la pandèmia (per això el +1), i l’altre les inclemències climàtiques, que van passar per aigua l’última hora de Ravaleando al Motocròs.  Malgrat tot, èxit de participants i injecció de vida al cor del barri del Raval.

Fotografies: Andreu Fernández.