Skip to main content

Industrias rebrà el Jaén FS pels vuitens de final de Copa del Rei

  • Xavier López

Industrias Santa Coloma ja té rival pels vuitens de final de la Copa del Rei, el Jaén Paraíso Interior FS. El duel es jugarà el dia 24 o 25 de gener al Pavelló Nou a partit únic. El sorteig s’ha portat a terme aquest matí, en el qual ja s’han inclòs els equips que disputen la UEFA Futsal Champions League, Barça i Mallorca Palma Futsal. 

Industrias es va classificar pels vuitens de la Copa del Rei després de vèncer a Rivas Futsal (2-3). El conjunt colomenc va patir per emportar-se la victòria, havent d’arribar a la pròrroga per decidir-se el guanyador. Amb el 2-2, Rivas va cometre la sisena falta a 22 segons d’acabar, el que va permetre a Verdejo fer el 2-3 des del punt de doble penal. Ja no donaria temps a que el marcador es tornès a moure.

En aquesta ronda de la Copa del Rei, en què entraven en joc els equips de Primera Divisió, es van quedar fora Viña Albali Valdepeñas i Quesos El Hidalgo Manzanares.

Encara queden dos mesos pel partit i Industrias ha de concentrar-se per la lliga. Els de Xavi Closas porten quatre jornades consecutives sense guanyar. Aquest vespre els colomencs reben a Córdoba Patrimonio de la Humanidad al pavelló Nou les 20:45h. Nil Closas està sancionat per la targeta vermella que va rebre a Antequera, Borja és baixa per lesió i David Álvarez està a punt de rebre l'alta mèdica.