Skip to main content

Un primer temps fluix condemna la Grama a La Ràpita (4-2)

• Xavier López

La Fundació Esportiva Grama va caure el darrer cap de setmana per 4-2 al camp de la Rapitenca, equip que en aquell moment era últim a la classificació. Després que els colomencs guanyessin al Peralada en una gran remontada (2-1), els ànims estaven ben alts i semblava que el partit contra la Rapitenca serviria per encara sumar més força en el campionat, però no va ser així.

La primera part de la Grama va condemnar a l'equip. Els de Manu Peláez es van veure superats en tot moment per una Rapitenca que en 35 minuts havia aconseguit marcar quatre gols. Veient la situació crítica de l'equip, Peláez va fer dos canvis després del quart per tal de revertir la dinàmica. Just abans d'acabar la primera part, Juan Carlos Oliver va retallar distàncies al rematar de cap una centrada a pilota aturada.

La segona meitat va ser diferent a la primera, la Grama generava ocasions de perill però no acabaven de concretar-se. Roger, Cevallos i Trilla van tenir oportunitats suficients com per poder fer el miracle, però la pilota no entrava. Al minut 75 Guillem Trilla finalment marcaria un nou gol per la Grama, establint el 4-2 amb el que finalitzaria el partit.

La Grama va perdre un partit que sobre el paper ha d'emportar-se els tres punts. La propera jornada els de Manu Peláez tornen a enfrentar-se al cuer, aquest cop la U.E. Sants. El duel es jugarà diumenge a les 11:45h al Nou Municipal.

Amb la mel als llavis

El Juvenil de Divisió d'Honor de la FE Grama va veure com se li escapaven els tres punts després d'aconseguir posar-se amb dos gols d'avantatge contra l'Europa. Els de Christian Rueda s'avançaven al minut 5 de penal i al 33 augmentaven distàncies. Semblava que el partit estava encarrilat, però poc abans del descans l'Europa posaria el 2-1. Al minut 55, els barcelonincs feien el 2-2, resultat amb el que s'arribaria al final del partit.

Nou empat del juvenil, que el deixa penúltim a la classificació amb sis punts. La propera jornada la Grama visita el camp de l'Ebro, equip que només es troba un punt per sobre dels colomencs.