Skip to main content

Mafalda passarà l’hivern a La Ciba mentre busquen lloc

  • Josep M. Roca

Mafalda, Susanita i Manolito, l’objecte de l’atemptat que va acabar amb la seva figura al riu el passat diumenge, “viuran” els mesos d’hivern en el hall de a Ciba. L’Ajuntament ha decidit programar activitats en que el conjunt escultòric sigui protagonista i ja d’aquest desembre i fins, al menys, la propera primavera.

Els colomencs i altres ciutadans de més enllà de la nostra ciutat podran veure’l i fer-se fotografies amb els personatge de Quino, immortalitzats per Pablo Irrgang , a l’entrada de l’edifici de la Ciba, o hi ha el Centre de Recursos per a la Dona.

La decisió del consistori és mantenir el conjunt escultòric a l’entrada, on es podran visitar sense alterar el funcionament del Centre, i muntar activitats amb les figures i el que representa el mon del genial historietista argentí. D’entrada ja se n’han previstes per desembre dins el marc del Nadal a Sant Coloma.

A la primavera, l’Ajuntament buscarà retornar-lo a l’aire lliure. En aquest moments, l’opció més viable es que el desí final sigui la plaça de la Vila, un lloc on estarà més vigilada i on hi ha espais suficient per a instal·lar-la perquè sigui, de nou, un espai de trobada per als colomencs que han acollit amb molta empatia i estimació les figures de Mafalda, Susanita i Manolito.

Llevat dels brètols que van llençar al riu al fill del botiguer e un atemptat absolutament condemnat per tothom.