Skip to main content

Industrias rescata un empat contra l'Antequera (3-3)

  • Xavier López

Industrias Santa Coloma no ha pogut trencar la ratxa de partits sense guanyar però ha tret un empat de la seva visita a Antequera (3-3). Els de Xavi Closas han aconseguit salvar un matx que gairebé s’escapa en els darrers segons.

L'Antequera es va arribar a situar amb un 3-1 al minut 36 després d'un gol de Pablo i dos de Cobarro. Bernat Povill empatava el partit provisionalment (1-1, 24') però l'equip colomenc estava en una situació compromesa en el tram de final de partit. A l’encaixar el tercel gol, Industrias va reaccionar, marcant dos gols en dos minuts gràcies a Albert Cardona. Quan quedaven pocs segons per acabar, Nil Closas fallava en una passada que deixava sol i sense porter al jugador de l’Antequera Burrito. Abans que l’ala pogués rematar amb la porteira buida, el mateix Nil el va agafar, el que li va costar la targeta vermella. La falta no va acabar en res i es va arribar al final del partit amb el 3-3.

Tot i no sumar tres punts, Industrias va treure un bon resultat contra un Antequera que es troba lluitant per estar en la zona alta. Ara els de Xavi Closas són onzens, a dos punts de les places de descens i a un punt de les de play-off.

El filial apreta l'accelerador

El filial d’Industrias es troba en un gran moment de forma. L’equip dirigit per Jorge Vargas és 5è classificat amb 17 punts i ha guanyat tres dels últims quatre partits. La darrera victòria ha sigut aquest passat cap de setmana al camp del Picassent, en la que els colomencs van imposar-se 3-6. La pròxima jornada  Industrias B s’enfronta contra un rival directe, Calvia-Palma Futsal, que ocupa la quarta plaça i que només té un punt més que els colomencs.

Victòria contra el líder

La Unión continua treballant per aspirar a les places més altes de la classificació. Els de David Martínez són quarts amb 15 punts, a només tres del líder, el Montsant, a qui van guanyar aquesta jornada a casa en un emocionant 9-6. Els colomencs s’han emportat la victòria en tres dels últims quatre partits, millorant els resultats en comparació a l’inici de la temporada. El proper cap de setmana La Unión visita el camp del Rubí, setè classificat però que també està gaudint d’un bon moment de forma.

Fotos: Industriasmedia