Skip to main content

Jornada de redempció al bàsquet de Santa Coloma

  • Toni Salvador

El bàsquet colomenc de Copa Catalunya afronta a casa la seva jornada de redempció. Després de dues dures derrotes el passat cap de setmana, Draft i CBSC rebran a dos rivals directes a la classificació per refer-se de la seva mala actuació com a visitants. Els uns, avui dissabte contra la UE Claret, fins fa poc líders de la lliga; i les altres, demà diumenge contra el Samà Vilanova, capficades en el quíntuple empat en la segona posició. Ambdós, per cert, al pavelló Joan del Moral.

El CBSC vol venjar a la seva afició a casa

L'any passat el CB Santa Coloma perdia inesperadament a casa contra la UE Claret. Va ser en el primer partit de la segona fase, en plena baralla per evitar les fases de descens. A la tornada, els colomencs van cobrar-se la redempció, però un altre cop a la ciutat és l'hora de fer pagar als barcelonins la mala passada per l'afició local.

Aquest any, els "llops" han començat en gran la competició. Sense grans canvis a la plantilla, han aconseguit mostrar-se molt sòlids en tots els partits. Fins a la setmana passada, on patiren una relliscada a casa contra la UE Mataró, eren primers. Ara per ara, són al triple empat per la segona posició. Per la seva banda, els d'Alberto Torres tornaran a afrontar la cita amb importants baixes: és el cas de Joan Noguera i d'Adri Sánchez. Tot i això, l'equip recupera al seu tretzè jugador de pista: la grada del Joan del Moral.

El partit es diputarà avui dissabte 19 a les 17:45 hores, tot pujant un esglaó en la franja d'horaris. Habitualment, el primer equip juga a les 19:30. Consulta els partits de la jornada 8 de Copa Catalunya masculina en aquest enllaç.

El Draft es muda per continuar la bona ratxa a casa

Un desquadrament dels horaris com a local a la Bastida ha provocat que les properes jornades el Draft hagi de jugar en diumenge. En no poder disposar de pavelló el dia 20, el primer equip haurà d'utilitzar els instal·lacions d'un altre equipament municipal i l'escollit ha estat el Joan del Moral. A hores d'ara, el club ja ha començat la campanya per omplir de gom a gom les grades, esperant sentir-se com a casa i que la mudança els afecti el mínim possible.

Pel que fa al seu rival, el Samà Vilanova, l'equip del Garraf ha obtingut resultats força regulars, tot i que majorment contra els equips de la zona baixa. En els tres enfrontaments contra equips de la part alta ha assolit les tres derrotes del seu caseller, inclús perdent de 17 en la darrera jornada contra el filial de l'UNI Girona. El Draft serà, doncs, un altre rival dur al qual enfrontar-se, ja que a més espera recuperar les baixes que l'útim partit les havia llastrat.

El partit es diputarà demà diumenge 20 a les 18:00 hores. Consulta els partits de la jornada 8 de Copa Catalunya masculina en aquest enllaç.