Skip to main content

Integramenet celebra el seu 20è aniversari en gran

  • Sara Simonet

El pròxim 22 de novembre, la Fundació Integramenet celebrarà el seu 20è aniversari i ho farà amb un gran acte al Teatre Sagrarra de la ciutat. L’entrada comportarà una aportació solidària de 5 euros, i tothom qui vulgui hi podrà accedir.

La celebració començarà a les 19h, i Gabriel Torija, president del Patronat, serà l’encarregat de donar la benvinguda i fer un petit parlament als assistents. Durant l’acte, es mostraran alguns vídeos commemoratius amb la voluntat de mostrar el recorregut transversal i longitudinal de la feina duta a terme per Integramenet des dels seus inicis.

L’acte tindrà també una part més dinàmica, que serà la realització de les taules rodones. Concretament n’hi haurà dues. La primera, relacionada amb les experiències del dia a dia de l’entitat. On es mostrarà la feina de la Fundació des d’una mirada interna i personal, a través de les vivències d’una de les persones implicades en l’acció d’Integramenet, sigui com a receptora o com a col·laboradora voluntària.

I la segona, que es farà amb les entitats i administracions que donen suport al projecte, és a dir, aquelles que permeten el dia a dia de l’acció d’Integramenet des d’un punt de vista econòmic. L’objectiu és que en aquesta taula hi hagi representats de l’administració pública, de la Fundació la Caixa i d’alguna de les petites fundacions que recolzen el projecte.

El plat fort arribarà al final de l’acte amb l’actuació musical d’en Joan Dausà. Una actuació que exercirà com a cloenda de la celebració de l’aniversari d’Integramenet, una fundació que des de ja fa 20 anys escolta, identifica i atén diverses situacions de conflictivitats latents i demandes socials des de la proximitat activa amb les persones del territori.