Skip to main content

Industrias guanya a Rivas i passa a vuitens de Copa del Rei (2-3)

• Xavier López

Industrias Santa Coloma es classifica pels vuitens de la Copa del Rei després de vèncer a Rivas Futsal (2-3). El conjunt colomenc va patir per emportar-se la victòria, havent d’arribar a la pròrroga per decidir-se el guanyador.

El partit va començar de cara per als de Xavi Closas, que van amenaçar la porteria local als primers minuts per mitjà de Povill, en dues ocasions, i de Corso, que va estavellar una pilota al travesser. Després d'aquestes arribades, va ser Cardona qui va inaugurar el marcador passat quatre minuts de joc amb un fort xut des de fora de l'àrea. A l'equador del primer temps, Nil va ampliar distàncies amb el segon gol colomenc. La segona meitat va seguir un altre guió, en el que Rivas va començar a aproximar-se a la porteria d’Industrias. D'aquesta manera, els locals van aconseguir el seu primer gol al minut 34 i va posar el gol de l'empat quatre minuts després.

El partit va haver de decidir-se a la pròrroga. Rivas va cometre la sisena falta a 22 segons d’acabar, el que va permetre a Verdejo fer el 2-3 des del punt de doble penal. Ja no donaria temps a que el marcador es tornès a moure.

En aquesta ronda de la Copa del Rei, en què entraven en joc els equips de Primera Divisió, s’han quedat fora Viña Albali Valdepeñas i Quesos El Hidalgo Manzanares.

El 24 de novembre es realitzarà el sorteig dels vuitens de final a les 11h a la seu de la RFEF amb la inclusió dels dos equips de la UEFA Futsal Champions League, Barça i Mallorca Palma Futsal.