Skip to main content

El Teatre Lliure aterra a Santa Coloma amb Perspectiva Futur

  • Toni Salvador

El Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona porten la iniciativa Perspectives a Santa Coloma. La representació forma d'un programa pilot per apropar l'activitat cultural del Lliure al territori. Durant els mesos de setembre, octubre i ara novembre, Perspectives ha estat passant per una dotzena de municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona amb la voluntat d'establir vincles ferms i perdurables entre el destacable teatre de la capital i el territori que l'envolta.

Les Perspectives són paquets d'activitats que inclouen produccions escèniques acompanyades d'experiències culturals i educatives fora dels escenaris que les contextualitzen. Aquests paquets aterraran a teatres i a altres equipaments de cada municipi, com ara biblioteques, centres educatius i espais culturals.

Perspectiva Futur a Santa Coloma

El lot cultural que aterrarà a la nostra ciutat és el de Perspectiva Futur, el qual comptarà amb l'espectacle La Caixa impossible el dia 14 (12h) a l'Escola Banús; funcions escolars de Frank el dia 15 (9:30 i 11 h) al Teatre Sagarra; i també el dia 15 (18h), la projecció dels clàssics per a criatures, Faust i jo i La vida es sueño, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.