Skip to main content

El Lluerna i el Bar Verat guanyen el Premi Josep Mercader

  • Toni Salvador

El Lluerna Restaurant i el Bar Verat de Santa Coloma han sigut guardonats als Premis Josep Mercader 2022 amb el reconeixement a millor restaurant sostenible. La gala s'ha dut a terme aquest dimarts en el marc del Gastronomic Forum Barcelona, on els seus propietaris, el xef Víctor Quintillà i la sommelier Mar Gómez, han recollit l'estatueta.

La filosofia de proximitat, sostenibilitat i màxima qualitat dels productes que segueixen els restaurants colomencs torna a ser motiu de premi. Des del 2012, el Lluerna és reconegut amb una Estrella Michelin, a la qual el 2020 es va afegir una Estrella Verda Michelin, la qual premia el compromís amb la sostenibilitat en el camp gastronòmic. Per la seva banda, el Bar Verat està reconegut amb la menció Bib Gourmand com a millor relació qualitat preu.

Des del seu compte de Facebook, el Lluerna Restaurant ha mostrat el seu orgull com a premiats, després de molts anys fidels a la seva filosofia: "estem molt agraïts pel que representa de reconeixement a una carrera de fons", i han afegit que "la sostenibilitat no s'improvisa, és motor".