Skip to main content

La Colmena estrena temporada d'humor amb Comediantas

  • Xavier López

El Grup de Teatre La Colmena ha començat nova temporada i ho ha fet amb humor. Després de dos anys des de l’inici de la pandèmia, el teatre ha volgut tornar a la normalitat que hi havia abans de la Covid. Per aquest motiu, La Colmena comptarà amb més produccions i espectacles aquesta temporada. A més, tornaran companyies locals com Cocotevá, Art en acció i Café Simbólico. 

L’estrena de la temporada va ser divendres passat amb Comediantas, obra humorística que parla del teatre i del paper que hi tenien les dones en una època antiga. Aquesta és una obra molt especial pel teatre, ja que les proves van començar abans de la pandèmia i esperaven amb ganes la seva estrena.

Comediantas estarà disponible fins el 23 d'octubre cada divendres i dissabte, a partir de les 20h, i diumenge des de les 19h. El preu de les entrades és de 8 euros al públic general i 4 en cas de formar part d’Amics del Teatre.

Al novembre tindrem el segon espectacle, Manual para dejar a tu pareja, una funció que mantindrà aquest ritme humorístic que vol seguir La Colmena.