Skip to main content

El líder Europa posa a proba la Grama al Nou Cerdenya

  • Josep M. Roca

Un CD Europa líder destacat, amb ple de victòries, posarà a proba la FE Grama en la quarta jornada de Lliga. Els escapolats rebran els colomencs a les 12 del migdia aquest diumenge.

El conjunt de Manu Peláez ha incorporat aquesta setmana un porter per suplir la baixa de Daniel Guiseris, lesionat de gravetat i que està a l’espera de conèixer l’abast de la lesió que, en els millors dels casos, el tindrà cm a mínim més d’un més fora de l’equip.

Es tracta de Manu Martín, ex del Granollers i del Cerdanyola. Amb 27 anys, nascut a Sabadell, fa 1,79 d’alçada i va formar part de l’equip del Cerdanyola que va pujar a Segona B. Podria ser titular ja aquest diumenge al Nou.

La Grama es sisena en la classificació a quatre punts dels europeistes que ho han guanyat tot. Els colomencs buscaran la sorpresa que serviria per postular-los en la lluita per les posicions altes.

L’Europa, un dels equips descendits la temporada passada de la Segona RFEF ha confeccionat una plantilla per tornar el més aviat possible i les coses li estan sortint bé.

En el duel contra la Grama el conjunt local es favorit, però cal recordar que 'han enfrontat dos cops, en l'antiga Tercera Divisió i el conjunt colomenc no va perdre cap: 2-1  casa i 1-1 al Nou Cerdenya.

El juvenil juga a Saragossa

També diumenge, a les 16:30 hores es jugarà el partit de quarta jornada entre el Real Zaragoza SAD i la Fundació esportiva Grama de la Divisió d’Honor juvenil. L’encontra es disputarà a les instal·lacions esportives de l’històric club aragonès que va tercer en la classificació .

Es el segon desplaçament dels colomencs a l’Aragó. En la segona jornada van perdre amb l’Osca per 4-1. Els “blanquillos” son tercers, sumen dues victòries i un empat en les tres jornades disputades. A casa van guanyar 4-2 a l’Europa.

La Grama, que ve de fer un empat de mèrit amb el FC Barcelona, tindrà un rival difícil en aquesta jornada i buscarà la sorpresa.