L'adversari i Miss Cosas y yo, noves estrenes al Sagarra

  • Sara Simonet

Avui a les 19h arriba al Teatre Sagarra l'obra L'adversari, dirigida per Julio Manrique i interpretada per Pere Arquillé i Carles Martínez. Es tracta d'un muntatge teatral a partir de l'adaptació de la novel·la del francès Emmanuelle Carrère, un text truculent i emblemàtic sobre un fet que va traumatizar l'opinió pública francesa a la dècada dels noranta. Les entrades es poden adquitir a través de la web del teatre per 15 euros.

Divendres 30 de setembre a les 19h, Miss Cosas y yo obre el cicle de teatre de prop dins de "La Miquelet Re-presenta".  L'obra, creada per Diana Pla Solina i Ferran Vilajosana, ens presenta el personatge Miss Cosas, qui viu una vida solitària. En el seu món, juga a ser tot allò que vol ser. D'entre els entrebancs constants, apareixerà un personatge que li robarà el protagonisme. Les entrades, que també es poden adquirir des de la web, tenen un cost de 10 euros.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: