Skip to main content

Industrias cau 3-2 contra Jaén i es situa en zona de descens

• Xavier López

Segona derrota en dos partits d’Industrias Santa Coloma (3-2). Els de Xavi Closas, tot i quedar-se molt a prop, no aconsegueixen puntuar a l’Olivo Arena davant Jaén FS, deixant a l’equip amb zero punts en el que portem de campionat.

Els primers minuts es van caracteritzar per l’absència d’ocasions de gol. Un xut llunyà d'Alan Brandi i un parell d'aproximacions de Povill va ser el més destacable. Després d'uns primers minuts sense oportunitats clares, Jaén es va avançar amb un gol de Míchel i, al límit del descans, Chino va ampliar l'avantatge.

A la segona part, els colomencs van sortir del vestidor disposats a capgirar el marcador i, tot i intentar-ho amb possessions llargues i tenint ocasions per retallar diferències, va ser Aicardo, ex blaugrana, qui va posar el 3-0 al marcador al minut 27. A falta de 5'54” David Peña es va posar la samarreta de porter. En uns instants elèctrics d’Industrias, Povill, primer, i Cardona, després, van tornar a posar a l’equip dins del partit amb el 3-2. Peña, en els últims instants del partit va tenir l’empat, però el gol no va arribar. 3-2 per Jaén que deixa a Industrias amb zero punts i penúltim classificat, en zona de descens.

Industrias buscarà sumar els seus primers punts aquest proper divendres davant Mallorca Palma Futsal, 4t classificat. Els mallorquins van empatar en la primera jornada i aquest cap de setmana han guanyat a Inter en un emocionant 5-4.