Skip to main content

Cap de setmana amb victòries de Singuerlín i UDA Gramanet

• Xavier López

El Singuerlín va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada després de vèncer 3-1 a Les Franqueses. Els d’Ángel Gálvez sumen quatre punts en dues jornades, situant-los com a primers classificats, empatats a punts amb Sant Genís-Penitentes i Júpiter.

L’equip verd-i-blanc s’enfrontava a Les Franqueses, conjunt que s’havia emportat la victòria en la primera jornada. Els primers 45 minuts el marcador no es va moure, no va ser fins la segona meitat que arribarien els gols al Can Zam 2. Cinc minuts després de la represa, Ramón avançava al Singuerlín, posant l’1-0. Fins el minut 75 el Singuerlín no va fer el segon gol, quan Cañete, que havia sortit des de la banqueta, va transformar des dels 11 metres el penal comés per Les Franqueses. Quan semblava que el partit ja estava resolt, Les Franqueses, al minut 89, va retallar distàncies marcant el 2-1, obra de Mahamadou. Malgrat el gol, els colomencs, tot just després d’encaixar, van aconseguir el 3-1 definitiu. Daniel, que havia entrat al terreny de joc dos minuts abans, va ser l’autor del gol que assegurava la victòria al Singuerlín.

Un empat i una victòria deixen el Singuerlín al capdavant de la classificació del subgrup 2A de segona catalana. La diferència de gols permet als verd-i-blancs estar per sobre de Sant Genís-Penitentes i Júpiter. El proper cap de setmana el Singuerlín juga a domicili contra UD Parc, que actualment és el 6è classificat.

Victòria sense canvis

La UDA Gramanet, tot i ser la segona jornada de lliga, va jugar el seu primer partit, després de la incompareixença de la setmana passada. De manera in-extremis, la UDAG va aconseguir registrar els suficients jugadors per poder disputar el partit contra la Fundació Júpiter. L’equip va presentar-se amb 11 jugadors, sense canvis, i va aconseguir emportar-se els tres punts en un emocionant 3-4. El davanter de la UDAG Gabriel Acuña va firmar un hat-trick, marcant fins i tot al primer minut de partit. El gol restant dels colomencs el va fer Rei Miyamoto.

Amb aquesta victòria, la UDAG és 7è classificat del grup 11 de tercera catalana, a l’espera de la resolució del partit contra el Baró de Viver. De moment la federació té el partit com a suspès i no ha donat la victòria als barcelonins. La propera jornada la UDAG rep a Club Atletico Huracan, equip que es troba penúltim classificat després d’haver perdut els dos partits de lliga.

Partit ajornat

El partit de l’Arrabal-Calaf contra Llano de Sabadell va quedar ajornat. Les obres pel canvi de gespa del Can Zam 1 encara no han finalitzat i estan a l’espera de que s’acabi de col·locar. L’Arrabal visitarà la propera jornada a la Peña Deportiva Pajaril, últim classificat amb zero punts.