Skip to main content

La Grama recupera un punt a casa en un partit estrany

  • Josep M. Roca

De nou Mike Ceballos, l’equatorià, sortint des de la banqueta va rescatar punts per a la FE Grama. L’ariet va rematar de cap a l’escaire una centrada de Roger Gràcia en u servei de falta. Era l’empat a 2 que mantenia l’imbatibilitat dels de Manu Peléz, tot i que amb dos empats en els partits jugats a casa.

La Muntanyesa sabia que no tenia res a perdre en aquest desplaçament i va saber aprofitar-se d’una fluixa primera part dels colomencs per avançar-se en el marcador. En va tenir prou amb que el seu millor home, Fernando Velillas, jugués molt lliure fos capaç d’aprofitar les facilitats que li va donar la defensa colomenca per batre, en una jugada individual al llarg de l’àrea i en un remat de cap, dues vegades a un poc encertat Marcos Olmo.

L’equip barceloní no havia estat superior, però si havia mostrat efectivitat a l’hora d’aprofitar les ocasiones. A més, la disposició tàctica de la Grama, amb tres centrals amb Yuste fent quasi bé de lateral i Ángel massa obert a l’extrem no va funcionar. La prova, els canvis d’inici a la segona part que van posar ordre en l joc i van permetre millorar el domini i el control sobre la apilota.

Grama va passar a dominar –també la Muntanyesa va notar el desgast físic- i a crear ocasiones  la porteria visitant. Aquest domini li va servir només per empatar gràcies a dues jugades a pilota parada llançades per Roger Gràcia. Un córner que va rematar de cap Guillem Trilla i la falta que va aprofitar Mike. Un empat just i la constatació que la Grama es millor equip, però que no va tenir el seu millor dia, especialment en el primer  temps.

Amb tot, el darrer ensurt va ser pels locals quan de nou Velilla va llançar una falta directa que es va estavellar al travesser quan agonitzava l’encontre.

L’empat deixa la Grama sisena en la classificació general amb cinc punts, quatre menys que l’Europa que serà el seu proper rival diumenge a les 12 hores en el Nou Cerdenya.