Skip to main content

La Grama rep a la Muntanyesa en el derby de les Rondes

  • Josep M. Roca

Després de la victòria a Vilassar, la FE Grama rebrà aquest diumenge (11.45h) en el Nou Municipal la Muntanyesa, un dels equips que han pujat de Primera Catalana. L’equip grog-i-negre que presideix Pedro García, ex jugador de la Gramanet, Vindrà a Santa Coloma amb moral pel triomf per 4-1 sobre el Vilafranca la setmana passada.

L’encontre, en el que es preveu una molt bona entrada de públic per la rivalitat entre ambdós equips, serà un punt d’inflexió per als dos equips de cara al seu futur en la competició, en la que tenen objectius ben diferents. La FE Grama busca lluitar per l’asc ens a la Segona RFEF i els barcelonins per no caure en la lluita per evitar el descens a la nova Superlliga catalana.

Els punts en joc són molt importants. Els colomencs encara pateixen la baixa del porter Guiseris i segurament Marcos Olmo serà novament el seu substitut sota els pals, en espera de que dimarts se li faci una ecografia per saber l’abast de la seva lesió i es decideixi o no contractar un  altre porter. També on dubtes Juan Carlos i Roger Gracia, que es decidirà a última hora si podran estar en l’onze inicial.

Pels de Manu Peláez és una bona oportunitat per presentar l seva candidatura a estar en les posicions d¡honor, tenint en compte que diumenge vinent visitaran el CD Europa al vetust Nou Cerdenya. Els escapolats de Gràcia són els principals favorits, juntament amb el CD Sant Andreu i el FC Girona B, a l’ascens aquesta temporada.

La nova gespa del Nou Municipal és un atractiu més per a aquest derby de les Rondes que tindrà tot els al·licients esportius i de rivalitat. El quadre colomenc és favorit, però no s’haurà de refiar dels muntanyenc que es presentaran a Santa Coloma sense res a perdre.

La jornada de Tercera s’ha començat a disputar avui amb el Vilafranca-Europa i es jugarà al llarg del diumenge amb sis partits a migdia i el Peralada-Sant Andreu a la tarda.

El juvenil de Divisió d’Honor té descans

L’equip juvenil no juga aquesta setmana perquè les seleccions espanyoles juvenils juguen partits de classificació pels campionats europeus i això ha motivat la suspensió de tota la Divisió d’Honor.

Una setmana de descans pels colomencs viscuda amb alegria després del punt rescatat contra el FC Barcelona, amb el qual es va empatar a 2 un partit que es perdia 0-2 al descans.

La setmana vinent, el conjunt colomenc visitarà el RCD Zaragoza.