Skip to main content

Segona jornada de lliga en el futbol territorial colomenc

  • Xavier López

El futbol territorial colomenc afronta la segona jornada de campionat lliguer. Singuerlín, Arrabal-Calaf i UDA Gramanet, amb dubtes de si podrà jugar, buscaran una victòria que cap dels tres equips ha aconseguit encara.

El Singuerlín estrenarà en partit oficial la nova gespa de Can Zam 2. Diumenge 25 a les 12h, el conjunt d'Ángel Gálvez s'enfrontarà al CF Les Franqueses, equip que va guanyar a la primera jornada. Va vèncer per un ajustat 1-0 al Racing Vallbona, resultat que li serveix per ser el 2n classificat del grup. Els verd-i-blancs venen d'empatar a domicili contra el Molletense, en un partit que el Singuerlín als últims minuts podria haver-se emportat la victòria.

La UDA Gramanet s'enfronta diumenge a les 20h a la Fundació Privada CE Júpiter. Els colomencs no es van presentar al partit de la setmana passada contra el Baró de Viver, ja que no tenien cap jugador ni entrenador inscrit. Degut a la incompareixença de l'equip al partit, la federació, en el comunicat de sancions que va publicar ahir, li demana, en un termini de dos dies, que presenti al·legacions per no assistir al duel. Actualment, a falta de dos dies del partit contra el Júpiter, la UDAG té sis jugadors, entrenador i delegat inscrits, a espera de que el nombre de jugadors aumenti i es pugui jugar el partit de diumenge.

L'Arrabal-Calaf havia de rebre avui dissabte a les 18:15h al Llano de Sabadell, però el partit ha quedat ajornat. El Llano de Sabadell també va perdre el primer partit de lliga, 1-2 davant l'Olympia-Viaro.

Foto: Singuerlín