Skip to main content

Una dona ferida en un incendi al barri de Les Oliveres

  • Toni Salvador

Un incendi en un domicili del carrer Tarragona, a Les Oliveres, ha deixat a una dona de 49 anys amb greus ferides. La víctima va ser traslladada a la unitat de cremats de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades als braços, el tòrax i part de la cara. Segons ha pogut saber El mirall.net, a hores d’ara la dona es troba estable, tot i que sedada. La part que més preocupa de la seva salut són les cremades patides a la cara.

Segons informa la Policia Local en un comunicat, el foc va originar-se en una paperera per l’explosió d’un esprai d’aerosols, el qual va estavellar a la cara de l’afectada. Fonts de la família confirmen la versió. En el mateix comunicat, la policia declara que diverses dotacions de Bombers, Policia Local i Mossos van traslladar-se al lloc dels fets. L’incident va produir-se al voltant de les 19:30 hores, i el foc va acabar sufocant-se passades les 20:00 del vespre.

L’incendi no ha suposat cap dany estructural al bloc del carrer Tarragona, i tampoc danys greus a l’habitatge on va succeir l’incident, tot i que sí va afectar a part del mobiliari, entre el qual es troba una rentadora.

Fotografia: Josep M. Roca