Skip to main content

Industrias visita a Jaén FS en la segona jornada de lliga

  • Xavier López

Industrias Santa Coloma s'enfronta demà a les 21:30h a Jaén Paraíso Interior al pavelló Olivo Arena. Els de Xavi Closas es desplacen a Andalusia per disputar la segona jornada de lliga, després de caure a la primera contra el FC Barcelona.

Industrias buscarà a Jaén els primers punts de la temporada. Malgrat la derrota al Pavelló Nou fa dues setmanes contra els blaugranes (5-6), els colomencs van demostrar que tenen nivell i caràcter per fer un bon paper aquesta campanya.  En quant a Jaén, el seu debut tampoc va ser bo, perdent a domicili contra Inter FS per 4-2. Tot i la derrota, cal destacar que Inter és un dels candidats a fer-se amb el títol, pel que no és fàcil aconseguir punts davant els madrilenys. A més de perdre el partit, l'entrenador de Jaén, Daniel Rodríguez, va ser expulsat al minut 15 de partit per doble amonestació.

Jaén la temporada passada va arribar fins a semifinals del play-off pel títol de lliga, després d'aconseguir la 7a plaça a la classificació amb 44 punts, dos més per sobre dels que va aconseguir Industrias, que va quedar 9è. Al play-off, els de Daniel Rodríguez van eliminar a Inter a quarts i van caure contra Palma Futsal a semis, quedant-se a un pas de jugar la final contra el Barça. 

Khalid, ala d'Industrias, campió continental

Khalid es va proclamar campió de la Continental Futsal Championship amb Marroc. La selecció del jugador d'Industrias va guanyar davant l'Iran per 4-3 i Khalid va ser l'autor d'un gran gol de falta.

Fotos: Industriasmedia