Skip to main content

La Grama guanya a Vilassar i presenta la seva candidatura

  • Josep M. Roca

Mike Cevallos, un davanter centre equatorià que va debutar oficialment amb la samarreta nñava en el minut 88, va marcar el gol de la victòria de la FE Grama a Vilassar de Mar amb una jugada estil Lewandoski. Va fer un control orientat en una escorça estranyíssima el rebuig de la seva defensa, va deixar la pilota encarada al lateral que va enviar en profunditat a Ángel que, un cop més, va superar el seu defensor i va centrar ras cap al centre per on corria la jugada el mateix Cevallos que amb un toc suau va superar el porter local.

Era l’1-2 que donava el primer triomf de l’any a la Grama. Cal recordar que l’any passat, no es va sumar el primer punt fins a la segona volta.

Abans, Montalbán, també a centrada d’Ángel que va fer un dels seus millors partits amb l’equip blau, va desviar amb el cap al fons de la xarxa. Era l’empat a 1 que feia justícia a la milloria del conjunt colomenc a la segona meitat en què va ser molt superior als locals.

I després, Marcos Olmo, que ocupava la porteria per la sanció de Marcos Salau, que era el substitut designat per cobrir la baixa de Guiseris, en la darrera jugada del partit, un servei de cantonada servit pel Vilassar va fer l’aturada del partit en treure un remat de capo que es colava al costat del pal.

Tres punts importants que donen la Grama de Manu Peláez una embranzida per posicionar-se en la lluita per les posicions capdavanteres, tenint en compte que diumenge visitarà el Nou Municipal la Muntanyesa, un equip que ha començat fort, al menys a casa, aquesta temporada. De fet, els tres equips que han pujat de Catalana ho han guanyat tot a casa.

La Grama va fer un bon parit, tocant la pilota, sense massa profunditat en la primera meitat i aprofitant la velocitat d’Ángel en la segona. Buscant la línia de fons i el xut llunya quan convenia a la jugada, l’onze colomenc es va fer fort i va merèixer un triomf clau per iniciar la competició amb la moral pels núvols.

Amb 3 punts, la Grama és quarta en la classificació, darrera Europa i Peralada que ho han guanyat tot i el Tons que, també amb un empat i una victòria, té millor diferència de gols.