Skip to main content

El Draft Gramenet, a TV3 amb la jugadora Laia Palau

  • Toni Salvador

El Draft Gramenet ha sigut protagonista dels vespres de TV3. Aquest dijous, les jugadores del club Nahia i Edurne van participar al L’Au Pair, que va portar, d’una banda, al cantant Lil Dami a passar el dia amb dues nenes de Vilassar de Dalt i, d’altra banda, a la jugadora de bàsquet Laia Palau a Santa Coloma de Gramenet. El programa, que enguany comptarà amb cinc episodis, va reestrenar-se la setmana passada amb bones dades d’audiència, essent l’aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) fins a l’inici del curs al setembre.

L’Au Pair, com indica el seu nom, col·loca a diferents famosos en la pell dels cangurs de dos nens o nenes del país, els quals passen un dia amb els seus ídols i participen en diferents aspectes de la seva vida, mentre els seus pares passen un dia lliure. En aquest cas, la Laia Palau va guiar a la Nahia i l’Edurne en un dia de partit. Amb l’objectiu ben clar, esmorzades i preparades per l’acció, van enfundar-se la roba d’esport i van llançar-se al carrer plenes d’energia. La primera parada va ser el Parc Fluvial del Besòs, on van escalfar amb una petita carrera a la gespa per, just després, dirigir-se a la pista de bàsquet del Parc de Can Peixauet.

Ja amb una pilota i una cistella, les jugadores del Draft van viure una classe magistral de la històrica jugadora de l’UNI Girona i de la Selecció Espanyola, que aquesta temporada ha anunciat la seva retirada. En afegit, van rebre la visita de l’exjugadora i coach Núria Fonts i, seguidament, de la Cristina Riba, presentadora del TN Cap de Setmana i antiga companya de Palau a etapes de formació. Després de l’entrenament i les sorpreses, van acomiadar-se de les convidades van dinar a la platja de Badalona a la furgoneta camper de Laia Palau. Finalment, van jugar un partit 3 contra 3 a la pista central de l’Olímpic, la pista del Joventut de Badalona.

En definitiva, una aposta ferma de TV3 per l’esport femení, on totes les protagonistes de la jornada van ser dones. Un objectiu que el Draft Gramenet defensa i fa anys que aconsegueix: triomfar apostant per l’esport femení. El programa pot recuperar-se en línia en aquest enllaç.