Skip to main content

Carro de Baco estrena una nova programació teatral per a 2022

  • Sara Simonet

Amb una gran diversitat d'obres i espectacles, la companyia colomenca de teatre Carro de Baco, presenta la seva programació per aquest any 2022. Destaca l'obra del "Escritorio", una producció pròpia sobre els mals del patriarcat i les frustracions que genera, que està previst que marxi fora de la ciutat i s'estreni també a Tenerife i a Santander.

També destaca "Sed", una producció dirigida per Germán Madrid, que tot i que encara no és segur que s'estreni a la ciutat, si ho farà a escala internacional a Stuttgart, Alemanya.

Com no podia ser d'altra manera, també s'estrenaran obres realitzades pels alumnes de l'escola, com La Cantante Calva (Ionesco), El Jardín de los Cerezos (Chéjov) i Vania Ex Machina (una adaptació dels textos de Chéjov i Jasmina Reza).

El teatre també acollirà les produccions d'altres companyies de nivell nacional. Aquest és el cas de la companyia Zálatta Teatre, amb "Diosas del Olvido"; Las Concordia amb el teatre musical "Ella"; o la companyia Presa amb l'obra "Sueño de un hombre ridículo".

Germán Madrid, codirector de la companyia, fa una valoració molt positiva de la programació preparada per aquest 2022. Considera que "després d'un període complicat a causa de la pandèmia, poder tenir aquesta gran varietat d'obres per aquest any és de les millors coses que poden passar". Destaca la importància de poder gaudir d'un teatre de proximitat a la ciutat, i es mostra realment content amb el fet de poder recuperar el 100% de l'aforament.