Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Al voltant de 2.500 persones van desfilar pel Passatge Insòlit

  • Xavi Chica

Satisfacció entre els organitzadors del Festival del Passatge Insòlit celebrat aquest passat mes d’octubre, el qual afrontava un important repte a causa del canvi temporal d’emplaçament. En aquesta ocasió el festival especialitzat en les Arts del Firaire es va traslladar a Can Roig i Torres a causa de les obres que s’estan fent des de fa unes setmanes als jardins de la Torre Balldovina pel Molí d’en Ribé.

En total, segons detalla l’organització del festival, van desfilar per l’edició d’enguany entre 2.000 i 2.500 persones i es van vendre 1.100 entrades, xifres que confirmen que el nou emplaçament no va distorsionar el flux d’assistents. La meteorologia també va acompanyar, i la programació d’espectacles per a un públic familiar va ser equilibrada i atractiva.

Altres dades que destaquen des de l’organització és que el 30 per cent del públic assistent va venir de fora de Santa Coloma, i que el 40 per cent dels espectadors van descobrir el Passatge Insòlit per primera vegada. “Aquesta edició del festival ens ha deixat un molt bon sabor de boca”, ha valorat Andreu Banús.

Aquesta edició del festival tanca el segon cicle del Passatge Insòlit, i properament els organitzadors i l’Ajuntament s’asseuran per estudiar i pactar les directrius del nou conveni. 

Fotografia: Passatge Insòlit. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.