Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La Colmena fidelitza el seu públic amb prop de 4.000 espectadors

  • Xavi Chica

Ja coneixem les dades globals de la temporada 2018-19 a La Colmena, les quals mostren un projecte escènic més que consolidat amb un índex de fidelitat molt alt per part del públic. En total, per la sala del carrer Francesc Viñas han passat aquesta temporada 3.865 espectadors en els 21 espectacles programats, deu d’ells de producció pròpia, i que han suposat un total de 77 funcions. El percentatge mitjà d’ocupació de la sala ha estat d’un 70 per cent, a banda de dues cites a la sala gran del Teatre Sagarra omplint el 80 per cent de l’aforament amb el vodevil de La extraña pareja.

La Colmena manté la voluntat de ser un teatre de proximitat, sent l’única sala de la ciutat capaç de fer temporades estables gràcies al compromís del seu grup de teatre amateur.

L’estabilitat del projecte ha permès fer millores visibles, com per exemple la instal·lació de butaques en lloc de cadires per al confort del públic, i s’ha mantingut la relació amb altres companyies teatrals locals com ara Cocoteva, Art en acció, Café simbólico i L’Excèntrica.

Una de les novetats artístiques de la temporada ha estat l’estrena de l’espectacle familiar de Nadal Quin pollastre de Nadal i els Clásicos a la fresca (Las bodas de Fígaro), obres que s’han representat a la Terrassa de la Colmena amb un èxit rotund. Una altra de les notícies positives ha estat la consolidació de la companyia jove de la Colmena, el planter del futur que ha d’asssegurar la regeneració natural de l’equip. 

Fotografia: Teatre La Colmena.         

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.