Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El Monaguillo obrirà per Festa Major la programació teatral

  • Xavi Chica

Ja tenim els detalls de la programació del Teatre Sagarra pel segon semestre de 2019. S’obrirà com és habitual amb l’actuació de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de l’humorista El Monaguillo, que portarà la seva darrera obra "¿Sólo lo veo yo?" el dissabte 31 d’agost. Aquesta obra serà una de les tres que integraran el cicle Sagarra Comedy, que es completarà amb les actuacions de Martita de Graná (26 d’octubre) i el tàndem format per David Amor i Txabi Franquesa (14 de desembre).

Més cites: dins la programació de Festa Major també actuaran al Sagarra l’Esbart Maragall, del CEP Puigcastellar, i unes setmanes més tard es podrà gaudir de l’obra Arma de construcción masiva (21 setembre). En aquesta obra, la companyia José y sus Hermanas ens submergirà en el món de l’Educació a Espanya.

L’eslògan de la programació del Sagarra serà en aquesta ocasió Obre la porta al teatre i ens portarà obres molt interessants com El metge de Lampedusa, un retrat incisiu i commovedor, a través de les vivències reals de Pietro Bartolo, metge de Lampedusa, una petita illa italiana que es troba a mig camí entre Líbia i Sicília, en la que cada any arriben milers i milers de persones que fugen desesperadament de l’horror que pateixen en el seu país. Aquesta obra serà el 5 d’octubre.

El 10 d’octubre hi haurà el concert solidari de blues de Rotary i el 12 d’octubre es representarà l’obra La memoria del aire. I el 30 de novembre es representarà El escritorio, obra guanyadora de la primera edició dels premis DRAPS.

El FITI 2019 i el festival biennal de teatre visual IF Barcelona (del 16 al 18 de novembre) seran dues cites també destacades. Altres esdeveniments, ja més en clau local, seran el lliurament de premis de Teatre Breu (28 de setembre), el concert de Grans Veus (27 d’octubre), el lliurament dels Premis Climent Mur (17 de novembre), l’obra Dona, doneta, donota de la companyia colomenca Clis Clis Nyac (23 de novembre) i la clàssica actuació nadalenca de Cocoteva per la Marató de TV3 (15 de desembre) i el Conte de Nadal de l’Excèntrica (20 desembre). 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.