Torna el Club de Lectura ‘Llegir el teatre’ amb més noms

  • Xavi Chica

El Club de Lectura Llegir el Teatre, amb les tertúlies conduïdes per Andreu Banús, tornen a Santa Coloma el proper novembre. De moment, s’han programat 7 lectures i tertúlies que es faran des de novembre de 2021 fins a maig de 2022. En aquesta ocasió, es traslladen a la biblioteca del Fondo perquè la biblioteca Centra roman en obres. Totes les tertúlies es faran en dimecres, de 19h a 20.15h, i a continuació detallem les obres seleccionades.

Obrirà el foc Lo nuestro, de la colomenca Eu Manzanares, que uns dies abans haurà fet la representació de la seva obra al Teatre Sagarra i que serà analitzada i llegida en el club de lectura el 17 de novembre. Prostitución (15 de desembre), Lifespoiler (12 de gener), El Escritorio, guanyadora del Premi Draps (9 de febrer), El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai (9 de març), Macbett (6 d’abril) i El pes d’un cos (11 de maig).

Enguany cal destacar també la incorporació de la companyia Carro de Baco al club de lectura, on ja està representant gran part dels protagonistes de les arts escèniques de Santa Coloma. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: