Carro de Baco celebra la seva dotzena mostra de fi de curs

  • Xavi Chica

El passat 4 de juny la companyia colomenca de teatre Carro de Baco va iniciar els assajos per a les tradicionals mostres fi de curs que es celebren des de fa dotze anys amb la finalitat de formar en les Arts Escèniques a nens, joves i adults. L'11 i el 12 de juny serà el torn per als alumnes de teatre infantil, i el 14, 15, 16, 17 i 18 de juliol per als juvenils i adults.

Les obres estan obertes per a tot el públic. Carro de Baco compleix així amb la seva gran objectiu de crear un espai òptim per a l'aprenentatge de teatre dotant Santa Coloma d'un servei bàsic per a la producció, exhibició i formació de les Arts escèniques. 

Carro de Baco va fundar-se l'any 1998 de la mà de Germán Madrid (actor i dramaturg) i Antonia Castillo (actriu i directora) amb la intenció de difondre el que podria denominar-se com a Teatre de l'Emoció. Des d'aleshores han produït espectacles com La Curva, Gólgota, La Mano, El sueño de la bestia, El escritorio y La sed, caracteritzats per tenir una dramatúrgia contemporània i unes interpretacions vibrants. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: