El Ramon Berenguer rep un dels Premis Buero de teatre jove

  • Xavi Chica

En el marc de la 17a edició dels Premis Buero de Teatre Jove, es va lliurar el tercer premi de la fase nacional categoria escolar ex aequo al grup Companyia RB4 de l'Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma per la seva obra Fuenteovejuna, en un acte celebrat al centre escolar. Al lliurament hi van participar el director del centre, Enrique Jimeno; el director del grup guardonat, Jordi Pérez, i tres membres de l'elenc.

El grup va rebre el tercer premi ex aequo amb el grup de l'Instituto Ramón y Cajal de Múrcia, amb la seva proposta In the heights. Com a regal, els components de la Companyia RB4 han rebut material teatral tècnic, com una màquina de fum i focus led, per enriquir les seves representacions.

El jurat nacional, format per referents de les arts escèniques com Emilio Gutiérrez Caba, Fran Perea, Carlos Hipólito i María Adánez, va premiar la proposta dels de Santa Coloma, que va ser un híbrid de representació física i online. Els Premis Buero volen acostar el teatre als joves i donar visibilitat a les històries que volen explicar. Les entregues a la resta de guanyadors es faran en les pròximes setmanes en punts de tot el país per celebrar el talent, l'esforç i la creativitat dels joves.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.