L’obra 'Peter Pan' farà aixecar de nou el teló del Teatre Sagarra

  • Xavi Chica

El 21 i 22 de març de 2020 eren els dies en què havia de representar-se al Teatre Sagarra l’obra de l’Excèntrica Peter Pan, però l’agreujament de la pandèmia i el decret d’Estat d’Alarma van obligar a suspendre la doble funció. Doncs serà precisament Peter Pan l’obra que farà aixecar de nou el teló del Teatre Sagarra aquesta propera tardor, encara sense data oficial.

I és que els teatres de l’àrea metropolitana de Barcelona tenen intenció de recuperar la seva programació aquesta tardor, probablement en una línia d’actuació conjunta respectant les directrius governamentals que es fixin per combatre la pandèmia (reducció de l’aforament, més distància entre espectadors, mesures d’higiene...). Serà un pas més per recuperar una certa normalitat dins un món, el de les arts escèniques, que ha estat dels més afectats per la crisi vírica.

El primer cop que es va donar a conèixer Peter Pan va ser l’any 1904 a Londres, quan James Matthew Barrie estrenà l’obra Peter Pan i Wendy. Aquest és el punt de partida que pren L’Excèntrica per presentar la seva particular versió del clàssic personatge, desmarcant-se una mica dels estereotips de Disney.

Una de les particularitats d’aquesta nova funció de l’Excèntrica és que només tres personatges donen vida a una història pensada per ser representada per un repartiment d’actors i actrius molt més gran. Un minimalisme escènic que valdrà la pena veure.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.