El Passatge Insòlit té dues opcions sobre la taula per poder-se fer

  • Xavi Chica

La cultura colomenca vol iniciar la nova temporada a partir del setembre sense renunciar als seus esdeveniments més emblemàtics. Un d’ells és el Passatge Insòlit, dedicat a les arts del firaire, que enguany arriba a la seva quinzena edició (se celebra de forma ininterrompuda des de 2006) i els seus organitzadors tenen dos plans alternatius sobre la taula per poder dur-lo a terme.

El pla A és el que tothom desitja i passa per fer un festival de concepte similar al d’anys anteriors, que es duria a terme al Museu Torre Balldovina i als seus jardins, aprofitant la remodelació de l’entorn, amb mesures de prevenció i distanciament entre espectacles per reduir la densitat de públic. Un festival que es duria a terme els dies 23, 24 i 25 d’octubre i amb una novetat que ens revela el director artístic Andreu Banús. “Tenim planificat fer, si la situació ho permet, un espectacle inaugural potent al Teatre Sagarra que doni el tret de sortida al festival del Passatge Insòlit”, afirma.

El pla alternatiu si el pla A no fos possible pel Covid-19 seria traslladar el festival a l’interior del Teatre Sagarra, on s’habilitarien diferents escenaris (principal, sala Miquelet, hall, algun espai nou...), amb control d’entrada i aforament en funció del que establís el decret del moment, i lògicament les mesures de seguretat i higiene pertinents.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.