Torna el concurs per promoure el talent musical local

  • Albert Gràcia

Arriba una nova edició del concurs Santako Sound & Vision – Cortocircuit 2.0, organitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

El certamen musical té com a gran objectiu difondre el talent local. Està dirigit a solistes i bandes musicals de pop-rock de Santa Coloma i de la província de Barcelona i el període de presentació de candidatures és des del 20 de juliol al 3 d’agost.

El concurs premiarà al millor grup o solista de la província i al millor grup o solista de Santa Coloma (que haurà o hauran de demostrar que tenen la seva residència a la ciutat), amb un enregistrament de 10 temes i la gravació d’un videoclip en els estudis del CCM Molinet. A més, els premiats també realitzaran un concert durant la Festa Major d’Estiu.

El nou concurs Santako Sound & Vision - Cortocircuit 2.0 va néixer l’any 2016 com a relleu natural del certamen musical Cortocircuit, el qual s’havia celebrat durant 17 edicions. Hi poden participar tots el grups o solistes, de l’estil musical que sigui, excepte el clàssic, i que tinguin residència habitual a la província de Barcelona.

Els participants no poden tenir contracte discogràfic en vigor, han de comptar amb un repertori original d’uns 50 minuts i han de lliurar, entre el 20 de juliol i el 3 d’agost, tot el material que l’organització ha demanat al web del concurs. El jurat, compost per persones especialistes en la matèria, valorarà aspectes com la qualitat de la composició, la interpretació, les lletres, l’originalitat i la joventut, entre d’altres.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.