Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Alquimistes i Jareño s’uneixen per crear un videoclip entendridor

  • Xavi Chica

La companyia colomenca Alquimistes Teatre i el cantautor de Santa Coloma Javi Jareño, juntament amb el productor Àlex Mas i partint d’un poema de Marta Pérez Sierra, han unit el seu talent i el resultat ha estat una cançó entendridora, Som Amics, que ja ha superat les 1.500 visites a Youtube i que podeu escoltar i visualitzar sota aquestes línies.


Jareño ha elogiat la tasca que fa Alquimistes, una entitat que treballa pel desenvolupament de les persones amb discapacitat intel·lectual. “És una companyia que mereix sortir més enllà del circuit colomenc de teatre. Són pura veritat sobre l’escenari, i rodant aquest videoclip em vaig emocionar amb ells. El cantautor ha volgut destacar l’espontaneïtat i la senzillesa amb què els components d’Alquimistes actuen.

Diversos mitjans de comunicació, entre ells BTV i El Mirall.net, que des de fa anys dóna suport i informa de les obres d’Alquimistes, s’han fet ressò d’aquesta bonica iniciativa que animem a que es difongui entre la ciutadania colomenca.

També recordem que Alquimistes serà protagonista la propera tardor a Santa Coloma de Gramenet amb una nova edició del festival FITI

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.