Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

12 detinguts i 40 mòbils recuperats al festival Tomorrowland

  • Xavi Chica

Els Mossos d'Esquadra van detenir 12 persones i van recuperar 40 telèfons mòbils sostrets durant el festival Tomorrowland 2019 celebrat al parc de Can Zam. 

Durant l'esdeveniment, que va aplegar unes 15.000 persones, els agents del cos de policia català van detenir 9 persones per furtar telèfons mòbils, dels quals es van recuperar 40. A més a més, van ser detingudes tres persones més, una per un delicte contra la salut pública (l'home venia diferent tipus de droga, com cocaïna i marihuana, entre d'altres) i dues més per ordres de recerca i detenció. La major part dels detinguts, han informat els Mossos, eren de nacionalitat colombiana. 

La major part de les detencions van ser possibles gràcies a la col·laboració del personal de seguretat del mateix festival. 

Així mateix, els agents van realitzar tres denúncies per tinença i consum a la via pública de substàncies estupefaents i armes, i també dues denúncies més per falsificació d'entrades. 

La Policia Local també van aixecar quatre actes per diverses infraccions de les ordenances municipals. 

En aquesta edició de Tomorrowland s'ha detectat una disminució de gairebé el 60 per cent de les denúncies rebudes per robatori de telèfons en relació a l'edició de 2018. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.