Reincidentes tocaran a la Plaça del Rellotge per la Festa Major

  • Xavi Chica

La coneguda banda de rock Reincidentes, que va viure el seu màxim esplendor durant la dècada dels anys 90, és el primer concert confirmat de la propera Festa Major 2019 a Santa Coloma. El grup sevillà actuarà a la Plaça del Rellotge el dissabte 31 d'agost en un concert de nivell que probablement garantirà un ple al cor del barri del Fondo i que de ben segur atraurà públic de fora del nostre municipi.  

Reincidentes té un ampli repertori de temes coneguts com "Vicio", "Grana y oro", "Ay, Dolores" o "Resistencia", que van marcar una generació. Als integrants de la banda els ha semblat molt bé la idea de tocar en la Plaça del Rellotge, punt neuràlgic d’un barri multicultural.

Amb aquesta actuació l'Ajuntament ha volgut traslladar un concert de primer nivell al barri del Fondo, una reivindicació del veïnat del barri els últims anys. 

Un altre dels noms confirmats per a la propera Festa Major és el del prestigiós DJ colomenc Albert Neve, que punxarà a la Plaça de la Vila la mateixa nit de dissabte. Neve és un DJ de reputació internacional que ja ha donat mostres del seu talent al festival Tomorrowland i per a qui poder actuar a la Festa Major de la seva ciutat també suposa un gran somni fet realitat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.