Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Joan Boada presenta el seu segon disc, titulat Cederra

  • Xavi Chica

Quatre anys després de publicar És molt fàcil, el cantautor colomenc Joan Boada ha publicat al març el seu segon treball musical. Amb Cederra, el cantautor mostra la seva vessant més combativa empès per la situació que a l’actualitat es viu a Catalunya. En aquesta ocasió, Boada utilitza una estètica més animada en què Santa Coloma és protagonista.

I és que la ciutat, on viu l’artista, ha estat escollida com un dels punts de gravació del videoclip de la cançó Hostiats: “Buscàvem carrers estrets per transmetre una idea de poble i vam pensar que el centre de Santa Coloma era perfecte”, explica el cantant, a qui podem veure acompanyat d’una trentena de figurants en el vídeo.

A continuació poden visualitzar el videoclip Hostiats, amb protagonisme de Santa Coloma i d'alguns dels seus veïns i veïnes. 

Cederra es va publicar en format físic el 22 de març i es presentarà a Girona el proper 3 de maig, dins la programació del festival Strenes.               

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.