Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Tomorrowland torna al parc de Can Zam el 27 de juliol

  • Xavi Chica

El festival de música electrònica Tomorrowland tornarà a Santa Coloma de Gramenet per tercera vegada el proper 27 de juliol. El parc de Can Zam acollirà de nou un esdeveniment multitudinari que connecta diferents escenaris del món (Grècia, Malta, Portugal, Espanya…) amb la ciutat belga de Boom, epicentre de la festa. Es tracta d’un dels festivals més importants i espectaculars del món que aquest estiu que enguany recrearà un circ i un show que porta per títol The Amicorum Spectaculum.

Es preveu que, com en les anteriors cites, els colomencs i colomenques disposaran d’entrades gratuïtes a canvi d’alguna acció solidària que en properes dates es concretarà.

El festival Tomorrowland ha viscut dues edicions a Santa Coloma. La primera d’elles va estar marcada per un incendi espectacular a l’escenari i la segona, en què no va haver-hi cap problema pel que fa a les actuacions, sí que va tenir esquerdes pel que fa a la seguretat ja que prop d’un centenar de mòbils dels espectadors van ser sostrets. Els Mossos van recuperar-los posteriorment i 8 persones van ser detingudes.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.