El Festival de Blues se celebra la setmana del 19 al 26 de setembre

  • Xavi Chica

És un dels pocs esdeveniments culturals de Santa Coloma que no s’ha hagut de suspendre per la pandèmia. Primer, perquè en 2020 es va celebrar dies abans que esclatés la crisi sanitària a Espanya, i ara en 2021 perquè els seus impulsors, l’entitat Santako in Blues, ha optat per endarrerir el festival al mes de setembre en lloc de fer-lo en les dates habituals del febrer. Per tant, la vuitena edició del Festival de Blues de Santa Coloma es podrà gaudir en qüestió de dies, concretament la setmana del 19 al 26 de setembre, de nou en diversos emplaçaments i concerts a la ciutat que a continuació repassem.

La primera de les actuacions es farà al Isalba Cafè diumenge 19 de setembre amb Alber Solo com a protagonista (19.30h). Dilluns i dimarts en principi no hi ha programat res, i la següent cita serà al Racó de Torribera dimecres 22 de setembre amb Los Victrola i les seves reminiscències de jazz com a protagonistes, també a quarts de vuit del vespre. L’horari es manté també per al concert de dijous 23, al pub Yesterday, amb un clàssic del festival com són Wax & Boogie. 

Divendres 24 i dissabte 25 tots els focus apuntaran cap al Teatre Sagarra. Els gironins Bigblack Rhino (fotografia) actuaran divendres al teatre colomenc de 19h a 21h. Una hora de descans i es donarà pas a un dels reclams del festival, Flamingo Tours i Myriam Swanson, que actuaran de 22h a 00h. Aquest doble concert, com el de l’endemà, costa 10 euros i es poden comprar les entrades del teatre a la plataforma Koobin.

Dissabte al matí s’instal·larà el FiraDisc a la Plaça de la Vila pels amants i col·leccionistes que vulguin adquirir més material de blues. I al vespre tornem al Sagarra, amb les actuacions d’Enma Fernández (de 19h a 21h) i del Santiago Campillo Quartet feat. Oneida James, qui fou durant anys baixista ni més ni menys que de Joe Cocker.

El final de la setmana de blues serà diumenge 26, amb un vermut al migdia a Ca la Sisqueta amb Txus Blues & César Canut, i l’actuació final a la tarda al Línea Uno amb Leo Cayuela

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: